Letecké eurovíkendy - last minute - nejlepší nabídky

Nedostanete se letos k moři na dovolenou?
Využijte naši nabídku prodloužených leteckých víkendů u moře, a vykoupejte se ve slané vodě alespoň během víkendu!
Prodloužené víkendy u moře již můžete prožít na Maltě, Krétě, Ibize nebo v Turecku a jejich nabídka se stále rozšiřuje.

Nebo si vyberte pro Vás tu pravou evropskou metropoli a prožijte romantický eurovíkend v Paříži, prohlédněte si Colloseum při eurovíkendu v Římě, navštivte chrám Sagrada Familia při eurovíkendu v Barceloně, kde se můžete zároveň vykoupat v moři. Právě díky skvělé kombinaci barcelonských památek a možnosti pobytu u moře patří eurovíkendy v Barceloně vůbec k nejžádanějším.

Pokud Vám nestačí Evropa, můžete si vybrat z nabídky prodloužených víkendů v New Yorku, v Izraeli nebo v Istanbulu. Řecké památky lákají klienty na eurovíkend do Athén, romantické projížďky na gondolách zase do Benátek.

Nabídka eurovíkendů je široká. Počet metropolí, kde můžete strávit letecký eurovíkend se neustále zvyšuje. Přesto jsou některé termíny eurovíkendů vyprodané již dlouho dopředu a cestovními kancelářemi pak již nejsou ani nabízeny. Například letecké eurovíkendové pobyty v Barceloně byly vyprodané již 3 měsíce před odletem.

Samozřejmostí jsou i last moment nabídky na eurovíkendy, které jsou na našich stránkách neustále aktualizované. Pro nejlepší cenu proto sledujte naši nabídku a volejte ihned, jakmile se last moment nabídky objeví.

Last minute eurovíkendy za nejlepší konečné ceny naleznete zde: Letecké eurovíkendy - last minute 

Prodloužený víkend u moře si vyberte zde: Prodloužené víkendy u moře

Kompletní nabídku eurovíkendů si prohlédněte na www.leteckeeurovikendy.cz

___________________________________________________________________________________________________

SOLARNI PLACHTA CORNISUN BANNER